top of page
  • Facebook
  • Instagram

Леко табуле с магданоз и спирулина

Време за приготвяне

20 мин

Време за печене

20 мин

Порция

3

Трудност

просто

Съставки

  • 200 г булгур

  • 1 глава лук

  • 1 чили

  • 1 връзка магданоз с плоски листа

  • 30 гр.прясна или прясно замразена спирулина

  • 2 супени лъжици зехтин

  • 1 супена лъжица кедрови ядки

  • 1 супена лъжица ябълков оцет

  • Сол и черен пипер

Подготовка

  • Сварете булгура според указанията на опаковката. Отцедете и оставете да изстине.

  • В купа смесете олиото и оцета.

  • Измийте и нарежете магданоза. Отворете чилито, отстранете семките и го нарежете на ситно.

  • Обелете и настържете лука. В купа за салата смесете булгура с дресинга, чили, кедрови ядки, спирулина, лук и магданоз. Приберете за 1 час в хладилник.

  • Поглезете се без да прекалявате!

Спирулина
Благодаря ви.
spiruline

Понеделник-Петък                                                  9Ч-18Ч

Спиро 1 телефон                             +359 (0)895 668 397

Имейл                                                  info@spiroline.bg

Пловдив, България

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 - 2022 by Spiro Line Europe

bottom of page