top of page

От понеделник до петък Spiro 9Ч - 17Ч
+359 (0)895 668 397 Имейл info@spiroline.bg
Премиум Свежа Спирулина

Съставки
200 г булгур
1 глава лук
1 чили
1 връзка магданоз с плоски листа
30 гр.прясна или прясно замразена спирулина
2 супени лъжици зехтин
1 супена лъжица кедрови ядки
1 супена лъжица ябълков оцет
Сол и черен пипер
Подготовка
Сварете булгура според указанията на опаковката. Отцедете и оставете да изстине.
В купа смесете олиото и оцета.
Измийте и нарежете магданоза. Отворете чилито, отстранете семките и го нарежете на ситно.
Обелете и настържете лука. В купа за салата смесете булгура с дресинга, чили, кедрови ядки, спирулина, лук и магданоз. Приберете за 1 час в хладилник.
Поглезете се без да прекалявате!
bottom of page