top of page

От понеделник до петък Spiro 9Ч - 17Ч
+359 (0)895 668 397 Имейл info@spiroline.bg
Премиум Свежа Спирулина

Съставки
2 връзки босилек
2 супени лъжици кедрови ядки
120 г кедрови ядки
20гр. свежа или прясно замразена спирулина
захар
500 г ягоди
Подготовка
Леко запържете кедровите ядки за няколко минути в тиган.
Обелете цветчетата от босилек и премахнете стъблата, за да запазите само листата.
Изсипете кедровите ядки, листата босилек и захарта в блендер и разбъркайте всичко.
Добавете спирулината към заготовката. Налейте зехтин, докато получите желаната консистенция.
Разбъркайте отново малко по-ситно.
Нарежете ягодите на малки парченца.
Комбинирайте ягодите и пестото. Това ястие е отлично поднесено с хубава бурата!
bottom of page