top of page
  • Facebook
  • Instagram

Ягоди със Песто и Спирулина

Време за приготвяне

30 мин

Време за печене

10 минути

Порция

4

Трудност

Изисква се внимание!

Съставки

  • 2 връзки босилек

  • 2 супени лъжици кедрови ядки

  • 120 г кедрови ядки

  • 20гр. свежа или прясно замразена спирулина 

  • захар

  • 500 г ягоди

Подготовка

  • Леко запържете кедровите ядки за няколко минути в тиган.

  • Обелете цветчетата от босилек и премахнете стъблата, за да запазите само листата.

  • Изсипете кедровите ядки, листата босилек и захарта в блендер и разбъркайте всичко.

  • Добавете спирулината към заготовката. Налейте зехтин, докато получите желаната консистенция.

  • Разбъркайте отново малко по-ситно.

  • Нарежете ягодите на малки парченца.

  • Комбинирайте ягодите и пестото. Това ястие е отлично поднесено с хубава бурата!

Спирулина
Благодаря ви.
spiruline

Понеделник-Петък                                                  9Ч-18Ч

Спиро 1 телефон                             +359 (0)895 668 397

Имейл                                                  info@spiroline.bg

Пловдив, България

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 - 2022 by Spiro Line Europe

bottom of page